Formål, mål og visioner

Jf. vedtægterne for Guderup i Centrum, er vores formål:
  • Fælles profilering for foreningens medlemmer
  • At styrke det sociale netværk for foreningens medlemmer
  • Formidling af relevant erhvervsmæssig information til og fra det offentlige for foreningens medlemmer
  • At varetage aktiviteter omkring torvet

Det er vores mål og vision, at vi, gennem foreningen, kan fastholde Guderup og omegn som et attraktivt sted at drive forretning/virksomhed, og derved bidrage til at det også bliver et attraktivt sted at bosætte sig - et nærliggende alternativ til Sønderborg.

Vi arbejder for, at kommunen profileres som "Sønderborg-området", for derigennem også at holde kommunens focus på områdets mindre byer som Guderup.

Vi delagtiggør os i den aktuelle og, for Guderup og omegn, relevante debat, gennem, bl.a. forenings-medlemsskab af SET (Sønderborg Erhvervs- & Turistcenter) og repræsentant i "Erhvervsforum Nord" og "LAG Sønderborg" (Landdistriksudvalg).