Om foreningen / Udvalg / Juleudvalg

Juleudvalg

Guderup i centrum´s julearrangement

Sidste fredag før 1. søndag i advent, tændes julelysene, traditionen tro, hos forretningerne og på torvet i Guderup. Julemanden kommer på torvet, og ønsker alle, især børnene, en glædelig Jul, og der uddeles godteposer til alle børn.

Koordinering af arrangementet påhviler sædvanligvis overnisse, Glenn Bernecker og
1.-nisse Bjarne Bladt, med hjælp fra nisserne, idet der er en række praktiske ting der skal ordnes før og under Julemandens korte ophold i Guderup, såsom opsætning af telte til julemand m.fl., fremskaffelse af godteposer og andre gøremål.

Under arrangementet bliver der spillet julemusik, i mange år af Muta In Brass, i de seneste år af Alssisk Musikforsyning, og sunget julesange. Av-nisse, Eskild Poulsen sørger for det tekniske. Der serveres æbleskiver og varm kakao, med hjælp fra Natteravnene på Nordals.

Det er et fascinerende syn, at se, op til 450 børn og mange forældre, stille op i kø for at hilse på Julemanden. Især at se de mindste, der med åben mund og store øjne, hilser på Julemanden og måske giver ham en sut eller en ønskeseddel med tegning, er en oplevelse, hvert år.

Efter arrangementet er der sædvanligvis, et overordentlig hyggeligt ”evalueringsmøde” sammen med Julemanden og hans kone.

Juleudvalget
består af:

Overnisse: Glenn Bernecker, El-Hjørnet i Centrum A/S, Telefon: 74 45 84 15
1.-nisse: Bjarne Bladt, Bjarnes Have- & Anlæg, Telefon: 74 45 94 03
Av-nisse: Eskild Poulsen, Kanal 7, Telefon: 74 45 86 87
Nisse: Jørn P. Schulz, Revisor Jørn P. Schulz ApS, Telefon: 74 45 83 88
Julemand: Julemanden – selvfølgelig!, Telefon: ikke oplyst

Og der er selvfølgelig altid plads til, og brug for flere frivillige nisser.

 

Kontakt Juleudvalget:
 
 
 
 
 
Kontakt til juleudvalget
 
:
CAPTCHA Image
 
 
 
 
 
Jul Guderup i Centrum
 
  
 
 
Jul Guderup i Centrum